دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

معرفی روش های درمان شپش سر به صورت خانگی و تجویزی

تیم تحقیقاتی مراکز پوست، مو و زیبایی
|
مراقبت های مو
| 1399/10/20

روش های درمان شپش سر 

شپش و روش های درمان شپش سر مسئله ای هست که در تمام دوران زندگی بشر وجود داشته و علی رغم مطالعات و تعدد روش های درمان شپش سر این بیماری هنوز ریشه کن نشده و تمام جهان را درگیر خود کرده است. درمان شپش سر به دو روش نسخه ای و خانگی انجام می گیرد که روش های درمان شپش سر در خانه بیشتر مورد استقبال قرار می گیرند. شپش سر بیماری خطرناکی نیست اما به شدت واگیردار می باشد و از فردی به فرد دیگر به راحتی قابل انتقال است. در نظر داشته باشید که شپش تنها در جای کثیف پیدا نمی شود و علی رغم تمیزی ممکن است فرد را مبتلا کند. در این مقاله سعی بر آن شده است تا با  معرفی شپش و روش های درمان شپش سر شما خوانندگان مقاله را در مواجهه با این بیماری و درمان و یا حتی پیشگیری کمک کنیم.

درمان سریع و ساده شپش سر با روش ‌های خانگیدرمان سریع و ساده شپش سر با روش ‌های خانگی 

شپش سر چیست؟

شپش سر جز بیماری های انگلی انسان است که در گروه حشرات بند پا قرار می گیرد و محل زندگی آن به طور اختصاصی کف سر انسان است تا از خون آن تغذیه کند و زنده بماند. شپش ها از تخم گذاری شپش ماده که روزی 3 تا 4 تخم آزاد می کنند تولید می شوند. شپش سر طی سه مرحله رشد و تکامل می یابد که این سه دوره شامل تخم، نوچه یا نیمف و بالغ می باشد. رشد شپش در دمای 32 درجه انجام می شود و کمتر از آن امکان پذیر نیست. بعد از دوره 7 تا 10 روز تخم ها باز می شوند و به طور متوسط از این لحظه تا سه هفته طول می کشد تا شپش بالغ شود. درمان شپش سر در مرحله بالغ شدن آن امکان پذیر می باشد. از لحاظ ظاهری تخم شپش بیضی و در ابعاد 0.8 میلی متر می باشد. شپش تن و سر دو گونه مختلف هستند که دارای اختلافات جزئی به ویژه در ظاهر هستند. از روش های  ابتدایی و موثر درمان شپش سر می توان به استفاده از نرم کننده و شانه کردن موی سر اشاره کرد اما روش های درمان شپش سر بسیار گسترده و متنوع است که در دو نوع نسخه ای و خانگی و سنتی گنجانده می شوند.

علائم ابتلا به شپش سر

علامت  ابتدایی و ابتلای قطعی به شپش سر خارش شدید و آزار دهنده بطور مداوم است که این خارش ناشی از مکیدن خون سر توسط شپش می باشد. بعد از مشاهده این علامت سریع پشت سر و کنار گوش را چک کنید زیرا در صورت ابتلا حتما تخم شپش را در این نواحی مشاهده خواهید کرد. مشاهده برجستگی های قرمز و کوچک ناشی از گزیدگی شپش بر روی سر و گردن و شانه از دیگر علائم ابتلا به شپش می باشد. مورد بعدی دیدن دانه های سفید چسبیده به ساقه مو می باشد که به سختی و با ناخن کنده می شوند که همان تخم های شپش هستند. در این مراحل از روش های درمان شپش با سرکه بهتر است با مشورت پزشک انتخاب شوند می توانید اقدام به رفع مشکل و درمان آن بپردازید.

روش های انتقال شپش سر

شپش سر توانایی پرواز نداشته و فقط از طریق حرکت سطحی منتقل شده و حرکت می کند. شیوع و انتقال شپش سر بیشتر در مدارس و اماکن این چنینی که محل تجمع کودکان است اتفاق می افتد. این انتقال از طریق ابزار نزدیک به سر مانند: کلاه و شال و روسری، برس و شانه، گیره و گل سر، هدفون، بالش، حوله و روکش صندلی اتفاق می افتد. کلینیک زیبایی پوست و مو با ارائه بهترین خدمات زیبایی و مراقبتی در کنار شما همراهان گرامی می باشد. 

شپش موی سر و درمان سریع و قطعی آنشپش موی سر و درمان سریع و قطعی آن 

باورهای غلط درباره شپش سر

  • شپش سر از حیوانات خانگی منتقل نمی شوند
  • ناقل هیچ بیماری نیستند
  • این بیماری مخصوص کودکان است
  • انتقال از راه استخر
  • فقط در موهای کثیف رشد می کند

روش های درمان شپش سر بدون نسخه و شیمیایی

روش های درمان شپش سر داروهای شیمیایی بدون نسخه بر پایه پریترین هستند و حاوی مواد سمی از بین برنده شپش هستند. این داروها عبارتند از: پرمترین و پریترین با عوارض قرمزی و خارش پوست سر که در صورت حساسیت به گل داودی بهتر است استفاده نشوند. در صورت غیر موثر بودن داروهای مذکور در درمان شپش سر داروهای تجویزی زیر استفاده می شوند:

  • بنزیل الکل برای کودکان بالای 6 ماه
  • ایور مکتین برای کودکان 6 ماه و بزرگتر که بر موی خشک زده می شود
  • اسپینوساد که برای کودک 6 ماه و بزرگتر استفاده می شود و معمولا نیاز به تکرار ندارد
  • مالاتیون که حاوی الکل است
  • لیندان که با توجه به عوارض جانبی شدید آخرین روش درمان شپش سر می باشد

معرفی روش های درمان شپش سر خانگی

روش های درمان شپش سر در ابتدا روش های درمان شپش سر خانگی هستند که اغلب هم کافی و جوابگو هستند:

  • اولین روش درمان خانگی  معروف استفاده از سرکه می باشد که  از ترکیب سرکه با انواع روغن مانند: روغن درخت چای، جوجویا، روغن نارگیل، ترکیب نمک و سرکه و یا سرکه تنها می باشد.
  • استفاده از اسپند که بسیار بی خطر هم است روش بعدی می باشد که در آن یک قاشق اسپند آسیاب شده را با یک لیوان آب بجوشانید و 45 دقیقه روی سر بگذارید و سپس بشویید.
  • استفاده از مخلوط حنا و آب گرم روش دیگر سنتی در درمان شپش سر است که بعد از شستشو باید مو را شانه کنید.
  • استفاده از آب دو یا سه پیاز به مدت 3 روز روش درمان شپش سر قدیمی دیگر است که در آن باید آب پیاز را دو ساعت روی پوست سر بگذارید و با  کلاه حمام بپوشانید و بعد از شست و شو شانه کنید.
  • استفاده از سس مایونز روش دیگری است که شپش را خفه می کند. برای این کار موهای خود را بطور کامل به سس مایونز آغشته کنید و روی آن را با کیسه و سپس با حوله یا کلاه بپوشانید و اجازه دهید 5-6 ساعت روی سر شما بماند و بعد بشویید. این کار را دو بار در هفته تا دو ماه تکرار کنید.
  • استفاده از بادام درختی به شکل مخلوط خمیر آن با سه قاشق آب لیمو از دیگر روش های درمان شپش سر می باشد. قرار دادن خمیر برای 2 ساعت به مدت 1 ماه و هر هفته یکبار روش استفاده از این دارو است.

روش های قطعی درمان شپش سرروش های قطعی درمان شپش سر 

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از دیگر مقالات ما بازدید نمایید:

دیدگاه ها
0
ثبت دیدگاه