دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه

تیم تحقیقاتی مراکز پوست، مو و زیبایی
|
مراقبت های مو
| 1400/07/25

امروزه ریزش مو در ناحیه شقیقه یکی از نگرانی و دغدغه افراد می باشد زیرا این امر در ابتدا در ظاهر آنها بسیار تاثیر گذار است. ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه یکی از مهمترین دلایل برای روی آوردن فرد برای کاشت مو در ناحیه شقیقه می باشد. از مهمترین ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه می توان به کاملا طبیعی بودن موهای کاشته شده و استفاده از روش مدرن برای جراحی و کاشت اشاره کرد.

دلایل ریزش مو

اینکه روزانه مقدار معینی از موها ریخته شود امری کاملا طبیعی است. اگر موها به میزان قابل توجهی بیش از حد معمول ریزش کنند، می تواند باعث نگرانی و ناراحتی شود. در حالی که طاسی مردانه و زنانه علت اصلی ریزش مو می باشد دلایل دیگری نیز وجود دارد. از دلایل ریزش مو می توان به آلوپسی آندروژنیک، بارداری، تلوژن افلوویوم، آناژن افلوویوم، الوپسی اره اتا، آلوپسی کششی، انواع دارو ها نظیر داروهای ضد افسردگی، کمبود های تغذیه و قرص های ضد بارداری می توان اشاره کرد. ریزش موی ارثی از شایع ترین دلایل ریزش مو است که هم مردان و هم زنان دچار آن می شوند. هنگامی که مردی دچار ریزش موی ارثی می شود اولین علامت اغلب عقب نشینی خط مو یا کچلی در بالای سر است.

ریزش مو در بانوان

ریزش مو در شقیقه

با افزایش سن اکثر افراد متوجه ریزش مو می شوند زیرا رشد موها کند می شود. در برخی موارد رشد فولیکول های مو متوقف می شود که موجب نازک شدن موهای سر شده و موها نیز رنگ خود را از دست می دهند. اما درمان زودهنگام به برخی افراد این امکان را می دهد که موهای خود را دوباره رشد دهند. از مهمترین ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه بازگرداندن ظاهر جوانی فرد و افزایش فرد و جلوگیری از ریزش بیشتر موها می باشد. ریزش موی شقیقه یکی از اولین نشانه های آلوپسی آندروژنیک یا طاسی الگوی مردانه است. در این گونه طاسی که ممکن است یک طرف و یا هر دو طرف سر را تحت تاثیر قرار دهد موها نازک شده و به مرور موجب طاسی کامل می شود. این بیماری مردان را بیشتر از زنان تحت تاثیر قرار می دهد و با افزایش سن شدت آن افزایش می یابد. طاسی مردانه باید به موقع درمان شود زیرا درمان نشدن به موقع آن می تواند برگشت ناپذیر باشد.

ریزش مو در شقیقه

علائم ریزش مو در شقیقه ها

وجود دلایل متعددی موجب ریزش مو در ناحیه گیجگاهی پیشانی پوست سر می باشد که به عنوان خط موی عقب نشینی شده نیز شناخته می شود. این ریزش مو می تواند به صورت نازک شدن مو شروع شود اما بسته به عوامل مختلفی می تواند به طاسی کامل برسد. بیشتر اوقات افراد با رسیدن به سن 30، 40 و یا 50 سالگی این مشکل را تجربه کرده و دچار ریزش مو در شقیقه ها شوند. تعدادی عوامل و شرایط وجود دارند که می توانند منجر به ریزش مو در شقیقه ها شوند. یکی از شایع ترین و اصلی ترین دلیل ریزش مو در شقیقه ها آلوپسی آندروژنیک می باشد. این نوع ریزش مو  ژنتیکی بوده و ریزش مو در بالای شقیقه ها اغلب اولین علامت این نوع ریزش می باشد. همچنین ریزش بیش از حد مو نیز می تواند از علائم ریزش مو در شقیقه ها باشد.  سایر علل شایع ریزش مو در شقیقه عبارت اند از تغییرات هورمونی در دوران بارداری، فشار، مدل بستن مو و همچنین بستن مو ها با فشار و به صورت محکم و تنگ، عوارض جانبی برخی از داروها، سیگار کشیدن، استرس و نیز کمبود ویتامین نظیر ویتامین D,B می باشد.

علل ریزش مو در شقیقه ها

هم مردان و هم زنان می توانند از ریزش مو در شقیقه رنج ببرند زیرا زیبایی و ظاهر فرد بسیار مهم می باشد. ریزش مو دلایل مختلفی داشته و باید ریشه و علت اصلی آن کشف و درمان شود. اگرچه علت اصلی ریزش مو عامل ژنتیکی است اما عوامل دیگری نیز می تواند موجب ریزش و مو و طاسی گردد. از دیگر عوامل مهم و موثر در ریزش موی شقیقه می توان به کمبود ویتامین D و B، تغییرات هورمونی، آلوپسی کششی، عوارض جانبی دارو و یا فشار اشاره کرد. امروزه ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه بسیار موثر بوده و افراد بسیار به کاشت مو در این ناحیه و درمان طاسی روی آورده اند. از مهمترین ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه این است که این کاشت از طریق روش  FUE انجام می شد که از طریق بی حسی موضعی و تکنیک استخراج واحد فولیکار انجام شده و هیچگونه زخمی بر روی پوست باقی نمی گذارد.

علت ریزش مو چیست؟

ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه

اگر فردی دچار ریزش قابل توجه موهای خود می باشد باید در اسرع وقت برای درمان آن به کلینیک های پوست و مو مراجعه کرده و از ریزش شدید و بیشتر موهای خود جلوگیری کند زیرا در برخی موارد ریزش مو در اثر عوامل ژنتیکی یا دلایل متعدد دیگر به سرعت می تواند موجب ریزش شدید مو و طاسی گردد. هنگامی که بحث درمان ریزش مو پیش می آید، کاشت مو اولین گزینه است که به ذهن افراد خطور می کند. از ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه بازگرداندن ظاهر جوانی فرد و افزایش فرد می باشد.  برای موفقیت جراحی کاشت مو باید فولیکول های موی سالمی داشته باشید تا بتوان از آنها به عنوان اهدا کننده استفاده کرد. کاشت مو در ناحیه شقیقه زیبایی و ظاهر طبیعی موهای شما را باز می گرداند. تکنیک های متعددی برای کاشت مو در ناحیه شقیقه وجود دارد که از جمله آن می توان به تکنیک استخراج واحد فولیکار و تکنیک برداشت نور اهدا کننده اشاره کرد.

کاشت مو در شقیقه

نحوه پیشگیری، درمان و ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه

شقیقه ها احتمالا محبوب ترین مناطق برای کاشت مو هستند و می توانند ظاهر شما را کاملا تغییر دهند. با کاشت مو میتوان موهای ریخته شده را بازگرداند ولی باید علت و ریشه اصلی ریزش مو شناسایی و درمان شود. طاسی مردانه یک بیماری ارثی است. بسیار دشوار است که هر گونه ریزش مویی به دلیل عوامل ژنتیکی بدون جراحی درمان شود با این حال جلوگیری از ریزش بیشتر مو در اولین نشانه نازک شدن امکان پذیر است. از ویژگی های کاشت مو در ناحیه شقیقه می توان به ایجاد ظاهری زیبا و کاملا طبیعی و در نتیجه افزایش اعتماد به نفس در فرد اشاره کرد. کاشت مو در این ناحیه از طریق روش  FUE انجام می شود که یکی از روش های مدرن کاشت مو در ناحیه شقیقه می باشد.

نحوه پیشگیری و درمان هنگام کاشت مو در شقیقه

دیدگاه ها
0
ثبت دیدگاه