دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

بررسی مزایا و عوارض پروتز گونه

تیم تحقیقاتی مراکز پوست، مو و زیبایی
|
مراقبت های پوست و زیبایی
| 1399/09/24

مزایا و عوارض پروتز گونه

برای انجام پروتز گونه، بسیار مهم است تا بررسی مزایا و عوارض پروتز گونه با یک پزشک متخصص قبل از اقدام صورت گیرد. مزایا و عوارض پروتز گونه می تواند شامل موارد بسیار مختلفی باشد که برخی از آنها باید با پزشک در میان گذاشته شده و متقاضی قبل از انجام عمل، از نتایج و عوارض آن مطلع باشد. در این مقاله با ما باشید تا به بررسی مزایا و عوارض پروتز گونه بپردازیم.

پروتز گونه

پروتز گونه يا جراحی مالارپلاستی، اصطلاحی پزشکی است که برای برجسته یا بزرگ نمودن گونه ها و فک و تغییر شکل آن استفاده می شود. این عمل در زمان های گذشته بیشتر جنبه درمانی داشته است و برای افرادی که در طی حوادث و یا به علل نقص مادرزادی نیاز به بازسازی چانه و گونه خود داشتند، انجام می شد. اما امروزه پروتز گونه علاوه بر حفظ جنبه درمانی، برای ایجاد یک ظاهر زیبا به خصوص در قسمت گونه ها و خط فک بیمار نیز انجام می شود.در انجام این عمل از موادی همچون سیلیکون، چربی بدن، اتیلن متخلخل و ... استفاده می شود که بهترین نوع آن پروتز سیلیکونی است. 

مزایا و عوارض پروتز گونه | مزایا

امروزه جراحی پروتز گونه می تواند در بین مردان و زنان، طرفداران بسیاری داشته باشد. در واقع افرادی که به دنبال ایجاد یک ساختار هارمونیک یا زیبا برای صورت خود هستند، می توانند از این روش زیبایی استفاده کنند.

از جمله موارد مزایا و عوارض پروتز گونه می توان گفت:

  • استفاده از این روش می تواند صورت شما را متقارن و به نوعی با یک ساختار هارمونیک نمایش دهد. 

  • جراحی پروتز می تواند به صورت همزمان در کنار عمل جراحی بینی انجام شود. بنابراین افرادی که قصد دارند تا ساختار صورت خود را بازسازی کنند و فرم ایده آل تری ایجاد نمایند، می توانند همزمان با انجام جراحی بینی و ایجاد یک ساختار مناسب و یکپارچه با توجه به ایده پزشک این کار را انجام دهند. 

  • افزایش اعتماد بنفس در بیمار به سبب ایجاد یک ساختار زیبا در صورت

  • پروتز می تواند روش مناسبی برای افرادی باشد که به تزریق ژل در گونه حساسیت دارند و همچنین نمی خواهند هیچ گونه بافت چربی را به صورت خود اضافه کنند.

مزایا و عوارض پروتز گونهمزایا و عوارض پروتز گونه

فواید ظاهری پروتز گونه

امروزه با پیشرفت فناوری، از موادی استفاده می شود که می تواند گونه ها را در شکل ایده آل خود فرم دهی کند. این مواد که سیلیکون و پلی اتیلن متخلخل نام دارند، به صورت طبیعی، برجستگی های داخلی را در صورت فرد ایجاد می کند که می توان آن را از مزایا و عوارض پروتز گونه دانست. زیرا این نوع پروتز ها می توانند به صورت بهینه تر به استخوان ها و بافت صورت متصل شده و شکل طبیعی گونه ها را حفظ کنند.

از دیگر مزایا و عوارض پروتز گونه می توان گفت:

  • با استفاده از مدل های مختلف مواد پروتز و مهارت جراح، می توان نتایج قابل کنترل و خواست متقاضی را در صورت ایجاد کرد.

  • پایین بودن خطرات احتمالی این نوع جراحی که بسیار کم است و از آنجایی که به ارگان حساسی نزدیک نیست، به سلامت و ایمنی بدن و صورت لطمه ای وارد نمی کند.

  • رفع چین و چروک ها و همچنین چروک های ناشی از لبخند و یا نازولابیال.

  • ایجاد فرم کشیده که می تواند ظاهر زیبایی به صورت ببخشد.

این عمل می تواند به صورت سرپایی انجام شده و نتایج آن به صورت دائمی برای صورت فرد اعمال می شود. همچنین از جمله مزایا و عوارض پروتز گونه می توان به عدم ایجاد هیچ گونه فرم نامناسب اعم از شل شدگی، فرورفتگی و ... اشاره کرد. 

آخرین مطالب تکمیلی کلینیک پوست، مو و زیبایی را می توانید در این بخش دنبال نمایید

رفع چین و چروک صورت با تزریق ژل

بررسی مزایا و معایب تزریق چربی به صورت

تزریق ژل برای کدام نواحی صورت اثر گذار است؟

عوارض پروتز گونه

پس از بیان بخش اول مزایا و عوارض پروتز گونه، باید به معایب این روش زیبایی نیز بپردازیم. در بخش دوم مزایا و عوارض پروتز گونه می توان گفت از آنجایی که پروتز بخشی از بدن انسان نیست، بدن می تواند نسبت به آن حساسیت نشان داده و این حساسیت ممکن است در برخی موارد با عفونت همراه باشد. در صورتی که عفونت ایجاد شده با دارو و آنتی بیوتیک درمان نشود، پزشک مجبور است تا ماده پروتز را از صورت خارج نماید.

آتروفی که به معنای تحلیل رفتگی پوست، بافت و یا رشد نابهنجار پوست می باشد، یکی دیگر از معایب این روش می باشد. برداشتن قسمتی از عضلات صورت به منظور جایگذاری مواد پروتز می تواند منجر به ضعف عضله گردد. ضعف عضله می تواند فرم و ساختار یک خنده طبیعی را خراب کند و ظاهر طبیعی از بین می رود.

عوارض پروتز گونهعوارض پروتز گونه

عوارض انجام پروتز گونه

از جمله عوارض و معایب انجام پروتز همچنین باید به موارد زیر نیز توجه نمود که عبارتند از:

  • امکان جابجایی پروتز در هنگام سرفه، عطسه و یا خنده که سبب نامتقارن شدن صورت می شود.

  • خونریزی، کبودی و همچنین تورم از دیگر مشکلاتی است که ممکن است در هنگام انجام پروتز ایجاد شود.

  • پس زده شدن پروتز و تجمع خون.

  • نامتقارنی پروتز که می تواند منجر به نامتقارن شدن صورت شود.

  • ممکن است در برخی موارد، اعصاب حسی لب بالا و پایین آسیب ببینند.

  • ایجاد آبسه هایی از پوست و باقی ماندن آنها که باعث می شود عارضه ای با دردسر در صورت عدم کنترل باشد.

  • بروز عفونت را می توان مهمترین عارضه این عمل دانست که همانطور که گفتیم، در اثر پس زدن و حساسیت بدن ایجاد می شود.

افرادی که می توانند از پروتز گونه استفاده کنند

از جمله افرادی که پیشنهاد می شود تا از این روش زیبایی و درمانی استفاده کنند، می توان به افراد با شرایط زیر اشاره نمود:

  • کسانی که گونه های آن ها آسیب دیده اند و مجبور به جراحی هستند.

  • کسانی که فرم و حالت گونه آنها آسیب دیده است.

  • گونه های که باعث ایجاد پیری و فرم نامناسب در زیر چشم ها می شود.

  • کسانی که تمایل دارند تا گونه های پری داشته باشند.

توجه شود که عمل پروتز گونه می تواند در صورت عدم انتخاب صحیح و عدم مشورت با پزشک، موجب نارضایتی فرد شود. بنابراین لازم است پیش از اقدام، با پزشک مربوطه مشورت شود.

افراد مناسب برای پروتز گونه

افراد مناسب برای پروتز گونه

دیدگاه ها
0
ثبت دیدگاه