دستگاه های لیزر موهای زائد و عوارض آنها

میانگین امتیاز کاربران به این مقاله :
 |  امتیاز 1/5 از 5 (از 2402 رای)

لیزر موهای زائد

ليزر جدیدترین راه درمان موهای زائد

لیزر درمانی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریكا هم قرار گرفته است. لیزر در واقع طیف خاصی از نور است که تقویت شده و بصورت موازی و هم‌فاز تابانده می‌شود. در لیزرهای مورد استفاده برای موهای ناخواسته، طیف خاصی از نور لیزر با عمق نفوذ ۲ تا ۳میلی‌متر به زیر پوست، صرفاً ریشه مو را هدف گرفته و آن را تخریب می‌کند و به بافت‌های مجاور آسیبی نمی‌رسد.

کاهش مو پس از 6 ماه برای لیزرهای الکساندریت برابر با 68.75%، برای لیزرهای دیود برابر با 71.71% و برای IPL 66.96% گزارش شده بود. عوارض لیزر موهای زائد صورت و بدن(بیکینی، زیر بغل) برای لیزرهای الکساندریت، دیوود و IPL به ترتیب برابر با 9.5%، 28.9% و 15.3% گزارش شده بودند. تمام عوارض جانبی به صورت موقت بودند و حتی تغییرات رنگدانه در عرض 6 ماه به حالت نرمال بازگشتند.

IPL با وجود اینکه از لحاظ فنی شامل هیچگونه لیزری نیست با این حال برخی اوقات به اشتباه تحت عنوان «لیزر مو» قلمداد می‌شود. قیمت و هزینه لیزر موهای زائد در کلینیک کاشت مو بر اساس تعداد جلسات تا حذف کامل مو تعیین می شود.

مقایسه با الکترولیز

الکترولیز روش حذف مو دیگری است که به مدت بیش از 135 سال بکار رفته است. برخلاف اپیلاسیون لیزر، الکترولیز را می‌توان برای حذف 100 درصد از مو بکار برد و بر روی تمام رنگ‌های مو موثر است و این در صورتی است که با سطح قدرت مناسب با تکنیک مناسب بکار رود. 

عوارض جانبی لیزر موهای زائد

اگر می خواهید بدانید عوارض لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی، آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست یا خیر، عوارض لیزر موهای زائد بیكینی، آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی میشود؟، عوارض لیزر موهای زائد زیر بغل چیست در ادامه مطالب را بخوانید.

برخی عوارض جانبی نرمال ممکن است پس از درمان لیزر مو بوجود آیند که شامل خارش، پوست صورتی، سرخی، ورم پیرامون قسمت درمان یا تورم فولیکول‌ها می‌باشند. این عوارض جانبی به ندرت بیش از دو الی سه روز ماندگار می‌باشند. دو مورد از عوارض جانبی جدی و رایج شامل جوش و بی‌رنگی پوست می‌باشند.

میزانی درد نیز در طول درمان مورد انتظار می‌باشد. کرم‌های بی‌حسی در بیشتر کلینیک‌ها موجود می‌باشند که اغلب همراه با هزینه‌های اضافی می‌باشند. برخی کرم‌های بی‌حسی روی باجه موجود می‌باشند. استفاده از کرم‌های بی‌حسی شدید حول قسمت‌های بزرگی از پوست درمان شده بایستی مورد اجتناب قرار گیرد زیرا که منجر به آسیب جدی یا حتی مرگ بیماران شده است. معمولاً کرم حدود 30 دقیقه قبل از عمل بایستی اعمال شود. یخ‌گذاری پس از درمان به کاهش سریعتر عوارض جانبی کمک می‌کند.عوارض جانبی ناخواسته همانند رنگدانه‌ی شدید یا کم، سوزاندن پوست خواستار اصلاحی در انتخاب یا تنظیمات لیزر می‌باشد. ریسک‌ها شامل احتمال سوختگی پوست یا بی‌رنگی پوست، ایجاد جوش، تورم پیرامون فولیکل مو و عفونت می‌باشند. این ریسک‌ها ممکن است به وسیله‌ی درمان با نوع لیزر مناسب بکار رفته در زمینه‌های مناسب برای نوع پوست، کاهش می یابند. برخی بیماران ممکن است عوارض جانبی به خاطر آلرژی به ژل لیزر مو بکاررفته در انواع لیزر مختلف یا به خاطر کرم بی‌حسی یا صرفاً تراشیدن محل درمان را نشان دهند. 

نظرات کاربران

به این مقاله امتیاز دهید
با تشکر امتیاز شما می باشد
لطفا نظر خود را بنویسید