کاشت مو

میانگین امتیاز کاربران به این صفحه :
 |  امتیاز 3/8 از 5 (از 2410 رای)

کاشت مو چیست

ریزش مو بسیار شدید و نیز تعداد افرادی که در مطب های متخصصان پوست و مو، به دنبال راه حلی برای داشتن موهای پرپشت و قطع ریزش مو و نیز راهی برای رویش مجدد موهایشان هستند، در این اواخر بازار کاشت موی طبیعی را بسیار داغ کرده است. در حال حاضر تنها راه ترمیم و درمان موهای از دست رفته به دلایل مختلف همانند بیماری های ارثی، سوانح، استفاده از برخی داروها و یا حتی کمبود آهن، فسفر، کلسیم و روی، به کارگیری پیوند موی طبیعی می باشد که پیوند در نقاط مختلف بدن از جمله سر، ابرو، ریش، سبیل، مژه و نیز نواحی اسکار قابل انجام است. با توجه به دلایلی که بیان شد، در موارد اندکی از آنها که ریزش مو در حد خفیف باشد، می توان به پزشک متخصص رویش آن را از سر گرفت و با در پیش گرفتن یک رژیم غذایی مناسب و مصرف داروهایی که متخصص آنها را تجویز می کند به رشد مجدد موهای از دست رفته کمک کرد. برگشت مجدد مو فقط در مواردی که دلیل آن، کمبود و فقر برخی عناصر موجود در بدن باشد، ممکن است. هنگامی که فرد به علت سوانح و یا ژنتیکی به طاسی و یا ریزش شدید مو مبتلا می شود، جهت رویش مجدد موها، راهی به غیر از کاشت مو ندارد.

کاشت مو یا تراکاشت نخستین بار در سال 1939 توسط پزشک ژاپنی، "DR.Okuda" مطرح شد و بعد از آن در سال 1959 به دست پزشک آلمانی، "DR.Orentreich" عملی شد. در طول این سال هایی که گذشت، راه و روش ها و نیز تجارب مختلفی مورد آزمایش قرار گرفت و در نهایت، امروزه با به کارگیری تکنولوژی جدید از دسته های کوچکتر مو معروف به میکروگرافت (Micrograft)، استفاده می شود که باعث نتایج رضایت بخش و ظاهری طبیعی شده است و موضوعی که تا چندی پیش، تصورش هم سخت بوده، هم اکنون به یکی از عمل های جراحی سرپایی و بسیار سبک مبدل شده است که بر پایه برداشت سالم ریشه های موی فرد و کاشت آنها در نقاط مورد نظر فرد، استوار می باشد.

کاشت و پیوند مو این روزها از طریق چند روش متفاوت انجام می پذیرد که بیشتر آنها مطمئن هستند و تا به حال نتایج خوبی نیز دیده شده است و اکثر بیماران از انجام آن رضایت داشته اند. هرچقدر که این عمل بسیار ساده و بی خطر می باشد، اما رعایت کامل نکات ایمنی و تخصص پزشک برای حفظ سلامت بیمار و به دست آمدن نتیجه مطلوب ضروری است، و نیز به دلیل حساسیت بسیار زیاد، این عمل زیبایی نیاز دارد که به صورت تیمی و گروهی انجام بگیرد.

چنانچه اگر شما نیز داوطلب پیوند مو هستید، اولین گام مهم، پیدا کردن یک جراح با تجربه و مطمئن است تا در مقابل صرف هزینه و همچنین صرف وقت برای جراحی بتوانید نتیجه دلخواه و نیز رضایت بخش را بگیرید. همچنین لازم است تا شما اطلاعات بیشتر و کامل تری را درباره تراکاشت و روش های آن کسب کنید. امروزه 2 روش "FUT" , "FIT" جزو رایج ترین روش های کاشت مو به شمار می روند که می توانید با مشاوره از دکتر خود، مناسب ترین روش را برای خود انتخاب نمایید. کاشت مو به روش "SUT" نیز یکی از رایج ترین روش های کاشت مو می باشد.

کاشت مو بهترین روش برای کم مویی و بی مویی

کاشت مو چیست

چه موهایی برای کاشت مو استفاده می شوند؟

در عمل کاشت مو یا تراکاشت با توجه به نوع روش کاشت، موهای فردی که پیوند انجام می دهد، از پشت سر یا ناحیه ای از بدن برداشته می شود و سپس با به کارگیری میکروسکوپ و لوپ های مخصوص، فولیکول های آن به صورت یک به یک جدا می شوند و با همان دقت و ریزه کاری و ظرافتی که جدا شده اند در منطقه گیرنده با ایجاد برش هایی به اندازه یک میلی متر پیوند زده می شوند.

بدن به پیوند این موها واکنشی نشان نمی دهد، در اصل برتری پیوند موی طبیعی نیز همین است. با در نظر گرفتن اینکه عضو پیوندی از بدن خود شخص تهیه می شود، احتیاج به نگهداری و مراقبت های درمانی بسیار زیاد و خاص ندارد. چنانچه در انتخاب دکتر خود دقت نمایید و دکتری با تجربه و متخصص باشد، به قدری با ظرافت و دقت می تواند موها را جدا کرده و بردارد که تنها خط باریکی به جای بماند. نکته قابل توجه و بسیار مهم که اکثراً بعد از مدتی بسیار نگران شده و حتی اعتراض هم می کنند، این است که بعد از گذشت 4 الی 6 ماه، موها شروع به ریزش می کنند و پس از آن، مجدداً موها رشد می کنند، بنابراین در یاد داشته باشید که ریزش بعد از کاشت کاملاً طبیعی می باشد.

روشهای کاشت مو

کاشت مو چگونه است؟

کاشت مو به روش FIT:

تراکاشت به روش های مختلفی انجام پذیر می باشد. یکی از این روش ها، کاشت مو به روش FIT است که در سال 2002 در ایالت متحده آمریکا رایج شد. در این روش جراحی انجام نمی شود و کاشت به صورت سرپایی صورت می گیرد. خوشبختانه در روش Folicular Isolation Transplantation برداشت مو نیز به صورت پراکنده انجام می شود و به همین دلیل نیازی به بخیه زدن نیست. نحوه کاشت موی سر به روش FIT به این صورت است که واحدهای فولیکولی که شامل 1 الی 4 تار مو هستند را توسط پانچ از پشت سر خارج کرده و سپس در ناحیه طاسی می گذارند. در روش FIT خط بخیه در پشت سر ایجاد نمی شود و در محل برداشت فولیکول ها، نقطه سفیدی باقی می ماند که قابل مشاهده نیست، از این رو برای افرادی که موهای خود را خیلی کوتاه نگاه می دارند، مناسب ترین روش می باشد.

طریقه کاشت مو با روش FIT

در کاشت مو با روشFIT و یا غیرجراحی، واحدهای فولیکولی، حاوی 1 تا 4 تار مو بوسیله یک ابزار ظریفی (پانچ یک به یک) از پشت سر خارج و سپس در ناحیه طاسی کاشته می‏شوند. در این روش خط بخیه در پشت سر ایجاد نمی شود و در محل برداشت هر یک از فولیکول‎ها، نقطه سفید کوچکی در پوست باقی می‏ماند که قابل مشاهده نیست. از این رو افرادی که موهای خود را خیلی کوتاه نگه می‏دارند، می‏توانند از این روش استفاده کنند.

مراحل کاشت مو با روش FIT

  1. انجام معاینات و بررسی‎ها
    ابتدا پزشک، بیمار را معاینه می‏کند. نمونه برداری از موی سر و گرافت‎ها به منظور افزایش سرعت کار و انجام فرایند کاشت به بهترین شکل ممکن انجام می‏شود.
  2. برداشت فولیکول‎های مو از پشت سر
    برای برداشتن فولیکول باید موهای سر به طول کامل تراشیده و ناحیه برداشت موها در پشت سر علامت گذاری گردد. موهای این ناحیه در برابر اثرات هورمون‎های مردانه مقاومت بالایی دارند و به راحتی نمی ریزند. برای طراحی خط رویش، از جلوی سر طراحی آغاز می‏شود. این مرحله اهمیت زیادی دارد. چرا که طراحی صحیح، مراحل کاشت مو را طبیعی تر نشان می‏دهد.
  3. آماده کردن بیمار برای کاشت مو
    با رفتن بیمار به اتاق مخصوص کاشت مو، سر بیمار با بتادین ضدعفونی می‏شود و سپس پزشک آن را بی‎حس می‏کند. برای این امر لیدوکایین به پوست سر تزریق می‏شود. این کار توسط سوزن‎های بسیار ظریف صورت می‏گیرد که بیمار درد زیادی را حس نمی کند.
  4. برداشت مو از سر
    برای برداشت مو از نواحی مورد نظر پزشک، باید از پانچ‎های کوچک و عینک‎هایی با بزرگ نمایی 2.5 تا 5 برابر استفاده شود. ناحیه ای که از آن مو برداشت می‏شود، عموما پشت سر است زیرا ریشه مو در این نقطه استحکام بالاتری دارد. پانچ در پزشکی ابزاری است شبیه به سوزن‎های باریک با قطر 0.75 تا 1.2 میلیمتری است که با حرکت چرخشی وارد پوست سر می‏شود.این مرحله با توجه به تعداد گرافت‎های مورد نیاز،مدت زیادی طول می‏کشد. پس از اتمام مرحله برداشت مو، ناحیه مورد نظر پانسمان شده و بیمار در وضعیت نیمه نشسته قرار می‏گیرد. سوراخ‎های پشت سر به بخیه نیاز ندارد و با سرعت باور نکردنی تنها ظرف چند روز اثرات آن از بین می‏رود. از سوی دیگر با بلند شدن موهای این ناحیه، جای برداشت موها ناپدید می‏شود.
  5. نگهداری از گرافت‎ها
    فولیکول‎های برداشت شده در ظرف شیشه ای حاوی سرم نمکی خنک گذاشته می‏شود. ممکن است دمای اتاق موجب آسیب رساندن به فولیکول‎ها شود.در این محلول خنک می‏توان فولیکول‎های مو را 5 الی 8 ساعت زنده نگهداشت.گرافت‎های FIT بدون چربی اضافه و ظریف هستند و استقامت کمی دارند.به همین دلیل مراقبت از آنها اهمیت دارد.
  6. ایجاد شکاف در ناحیه مورد نظر
    در محل مورد نظر برای کاشت مو یا تراکاشت، باید با استفاده از تیغ‎های نازک، شکاف‎های کوچک ایجاد ‏شود. اندازه این شکاف‎ها بین 0.8 تا 1.5 میلیمتر و عمق آن‎ها تنها 3-4 میلیمتر است و به همین دلیل جای نگرانی برای ایجاد آنها وجود ندارد. دقت در زاویه فرو رفتن تیغ در پوست سر، اهمیت زیادی دارد چرا که فولیکول‎های مو، زاویه شکاف‎ها را به خود جذب می‏کنند. تناسب عمق شکاف‎ها اهمیت زیادی دارد زیرا عمیق بودن یا سطحی بودن آنها موجب می‏شود تا فولیکول‎ها به خوبی در پوست سر قرار نگیرد و موها پس از رشد، نمای عروسکی پیدا ‏کنند. پس از آماده شدن همه شکاف‎ها، کاشت موها صورت می‏گیرد.

کاشت مو به روش FIT

نحوه انجام کاشت مو

کاشت مو به روش FUT:

کاشت موی طبیعی به روش FUT شباهت بسیاری به روش FIT دارد، در روش FUT پزشک و متخصص کاشت مو، برای کاشت موی طبیعی از تجهیزات و دستگاه های بسیار پیشرفته استفاده می کند. مدت زمانی که برای کاشت مو از طریق روش Follicular Unit Transplantation تخمین زده شده، 5 ساعت است که در تمامی این مدت، بیمار هوشیار می باشد و در تمامی مراحل کار را مشاهده کرده و یا حتی می تواند در مورد میزان تراکم اظهار نظر کند. از مزایای کاشت مو به روش FUT نسبت به FIT کوتاه نکردن موهای کامل سر می باشد، تنها یک نوار باریک به عرض یک تا دو سانتیمتر و با طول 20 تا 30 سانتیمتر، مو از پشت سر بیمار برداشته می شود. سپس پزشک کاشت مو با استفاده از میکروسکوپ های اختصاصی، گرافت ها را پس از تقسیم نوار پوستی، تعیین می کند. هر کدام از این گرافت ها که حاوی ریشه مو هستند، به صورت مجزا از پوست خارج شده و در قسمت مورد نظر کاشته می شوند.

مراحل کاشت مو به روش FUT

انجام کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش SUT:

روش SUT به عنوان یکی از بهترین روش های کاشت موی طبیعی شناخته می شود که بدون نیاز به عمل جراحی و بیهوشی صورت می گیرد. در این روش جای برش و زخم به جای نمی ماند و هیچ عارضه ای نیز برای بیمار ندارد. از امتیازات دیگر روش SUT، استفاده از تجهیزات و دستگاه های اتوماتیک است که از طریق آنها تا 3 برابر روش های دیگر مو کاشته می شود. به صورتی که پزشک و متخصص کاشت مو می تواند تا میزان 14 هزار گرافیت مورد نیاز را تنها در یک جلسه بر روی قسمت مورد نظر پیوند دهد. کاشت مو به روش SUT،موها با خط رویش طبیعی و با تراکم بالا کاشته می شوند. این روش به گونه ایست که دیگران قادر به تشخیص موهای کاشته شده نیستند. علاوه بر اینها، درمان در این روش، نیازی به جلسات مکرر ندارد و در مدت کوتاهی کاشته می شود.

کاشت مو به روش SUT

انجام کاشت مو به روش SUT

کاشت مو به روش PRP:

کاشت مو به روش PRP که مخفف platelet rich plasma میباشد، نوع روش درمانی مدرنی است که امکان تولید دوباره سلول های بدن وجود دارد و پلاسمای غنی از پلاکت می تواند نقش مهمی در این کار ایفا کند. این روش یک روش جدید نیست اما دانشمندان کشف کرده اند که این روش امکان کاشت موی طبیعی را دارد و باعث کمک بیشتر به رشد مو می شود. در این روش از پلاکت ها برای بازگشت سلول های مرده و افزایش مو به روش PRP هم بستگی به تعداد جلسات درمان و تعداد کیت ها دارد.
پی آر پی (PRP) عبارت است از پلاسمای غنی از پلاکت که از خون گرفته می‎شود که حدود پنج برابر خون طبیعی، پلاکت دارد. در حالت عادی، به غیر از سلول‎ها‎ی قرمز خون و سلول‎ها‎ی سفید خون، خون ما حاوی سلول‎ها‎ی شناخته شده ای به نام پلاکت می‎باشد. این پلاکت‎ها‎ مسئولیت تسریع بهبود و کمک به لخته شدن خون در محل زخم را بر عهده دارند. پلاکت‎ها‎ حاوی فاکتورهای رشدی می‎باشند که موجب ترمیم و بازسازی قسمتها‎ی آسیب دیده بدن می‎شوند.

پروسه ی کاشت مو به روش PRP

در روش کاشت و ترمیم مو به روش PRP مقداری خون از فرد گرفته می شود. مولفه های خون با استفاده از یک سانتریفیوژ از هم جدا می شود تا غلظت پلاکت بیشتر شود و به اصطلاح کنسانتره سازی شود. پلاکت ها دارای فاکتورهای رشد گسترده ای هستند و مسئولیت درمان و احیا بر عهده آنان می باشد. سپس این پلاکت های کنسانتره شده وارد جمجمه می شوند تا محرک رشد مو باشند. در این روش کاشت مو، سلول های بنیادی بیمار که به آنها سلول های پیش ساز فولیکولی می گویند، فعال می شوند. به دلیل غنی بودن از پلاکت ها و نیز حضور فاکتورهای رشد، روش PRP به رشد سلول ها در محل تعیین شده کمک شایانی می کند. شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که قیمت کاشت مو به روش PRP، عوارض روش prp چیست و یا موارد منع این روش کدامند، خوشبختانه این روش هیچ مانعی ندارد و روش درمان موثری برای مردان و زنانی است که از ریزش مو رنج می برند.

مزایای استفاده از روش پی آر پی PRP

این روش در برخی موارد حالت پیشگیری دارد که با استفاده از روش پی آر پی، بیمار نیاز به کاشت مو نخواهد داشت و موهای فعلی او تقویت می شوند.
فاکتورهای رشد با 5 برابر پلاکت بالاتر در رشد موهای جدید و پر پشت کردن موهای قبلی تاثیر شگرفی بر جای می گذارند.
این روش موجب ضخیم شدن مو و در نتیجه تقویت موهایی می شود که در نتیجه کاشت و پیوند رشد کرده اند.
پلاسمای غنی شده از پلاکت در روش های کاشت موی FUE یا FUG به ناحیه اهدا کننده تزریق شده که موجب افزایش سرعت بهبودی جای زخم می شوند.

معایب کاشت و ترمیم مو به روش پی آر پی PRP

برای شروع اثر کاشت مو به روش PRP نیاز به درمان دارد و گاهی از شش ماه تا یکسال طول می‌کشد.
در 10 درصد موارد ممکن است اثری دیده نشود.
در موارد زیر نمی توان از روش پی آر پی PRP استفاده کرد:
بیماران مبتلا به دیابت.
بیماران خونی حاد یا مزمن مثل اختلالات انعقاد خون یا سرطان خون.
ترومبوسیتوپنی (کاهش پلاکت ها).
بیمارانی که نیاز به مصرف آسپیرین و یا سایر داروهای ضد انعقاد خون مثل (وارفارین یا هپارین) دارند.

کاشت موی مستقیم یا کاشت مو به روش DHI

امروزه روش ها و متدهای زیادی برای انجام کاشت مو به وجود آمده است که هریک از این روش ها با توجه به وضعیت اولیه شخص مراجعه کننده (مانند ناحیه طاسی و بانک مو) توسط پزشک تشخیص داده خواهد شد که مناسب ترین روش کاشت مو با بالاترین تراکم استفاده کدام می باشد.

یکی از روش های جدید کاشت مو که امروزه افراد بسیاری را به خود جذب کرده است، کاشت مو به روش کاشت موی مستقیم (Direct Hair Implant) با نام مخفف DHI می باشد. این روش موجب شده تا فرد بدون نگرانی به سراغ کاشت مو برود و با تغییرات محسوس بزرگی برای چهره خود مواجه شود.

در روش DHI فولیکول های مو بصورت جداگانه و توسط ابزار پزشکی که همانند قلم می باشد و به قلم DHI معروف است برداشته شده و ریشه ها در کانال های باز شده کاشته می شوند.

کاشت موی مستقیم و یا Direct hair transplant و با استفاده از قلم DHI باز کردن کانال و کاشت فولیکول های مو به طور همزمان انجام می شوند. از مهمترین مزیت کاشت مو با قلم DHI می توان به این مورد اشاره کرد که کاشت های مکرر و بیشتری را می توان انجام داد و می تواند نتایج خوبی را به خصوص در تراکم مو داشه باشد.

کاشت مو به روش DHI چگونه انجام می شود

برای انجام کاشت مو به روش کاشت مستقیم پیوندهای برداشته شده به صورت جداگانه از ناحیه گردن با استفاده از روش FUE استخراج شده و داخل ایمپلنت قرار می گیرد. بعد از آماده سازی قلم ها متخصص با استفاده از آنها در چند ثانیه هم کانال را باز کرده و هم ریشه مو را در کانال قرار می دهد.

آماده سازی برای عملیات

مراحل اماده سازی پیوند موی مستقیم همانند همان مراحل آماده سازی برای کاشت موی استاندارد می باشد. باید برای بیمار مشاوره و انالیز مو انجام شود. سپس بیمار باید آزمایش خون داده تا مشخص شود آیا بیمار برای عمل مناسب است یا خیر. بعد از بررسی موارد نام برده شده، اگر بیمار از نظر سلامتی دارای شرایط مطلوبی بود، پس از تراشیدن مو به اتاق عمل منتقل می شود.

بیهوشی برای کاشت مو مستقیم

برای انجام کاشت مو به روش DHI از بی حسی موضعی انجام می شود که باید توسط متخصص بیهوشی انجام شود. مدت زمان بی حسی موضعی تقریبا حدود 3 الی 4 دقیقه می باشد. برای انجام کاشت مو به این روش منطقه ای که اهدا کننده موی مورد نظر می باشد برای درمان با مایعات ضد عفونی کننده تمیز می شود و داروهای بی حسی از طریق یک سوزن تزریقی ریز به منطقه مورد نظر تزریق می شود.

برداشت گرافت ها

مرحله بعدی برای انجام کاشت مو به روش DHI برداشت پیوند از قسمت اهدا کننده می باشد که در این مرحله از روش FUE برای برداشت پیوند استفاده می شود. برای اینکار ابتدا باید ریشه های مو در پس سر بیمار با دستگاه میکروموتور شل شوند و این دستگاه بدون اینکه آسیبی به فولیکول های مو برساند اجازه می دهد تا فولیکول مو برداشته شود. فولیکول های شل شده مو با ابزاری به نام پنس یکی یکی برداشته می شود.

آماده سازی گرافت ها

در این قسمت باید بدانید که اماده سازی گرافت در روش کاشت موی مستقیم یا DHI با روش های استاندارد کاشت مو متفاوت می باشد. در روش کاشت موی مستقیم پیوندها باید قبل از کاشت به شکل دقیقی در ایمپلنت قرار داده شوند. بعد از اینکه فولیکول های مو که از ناحیه پشت سر برداشته می شوند در داخل ظروف شیشه ای پتری قرار گرفته، به آرامی از بافت جدا شده و به کمک پنس یک به یک داخل قلم ها قرار می گیرند.

فیلم انیمیشن کاشت مو

مشاهده ویدئو کامل کاشت مو می تواند اطلاعات دقیقی از نحوه انجام این عمل به فرد بدهد. اگر قصد انجام کاشت مو به روش های مختلف را دارید در این قسمت می توانید فیلم کاشت مو را به صورت کامل، از صفر تا صد مشاهده کنید. از طریق فیلم کاشت مو از ریش به سر می توانید با جزییات بیشتری از نحوه انجام کاشت مو آشنا شوید.

فیلم کامل کاشت مو

چه روش پیوندی برای شما مناسب تر است؟

یکی از بیشترین و مهمترین سوالاتی که مراجعه کنندگان به کلینیک های کاشت مو، این است که کدام روش را برای کاشت، ترمیم مو و پیوند مو برای خود انتخاب کنند و کدام روش مناسب تر و بهتر می باشد؟ پاسخ به این سوال بسیار آسان است. خودتان را اذیت نکنید، چنانچه به دکتر خود اطمینان دارید، انتخاب روش را به او بسپارید، ولیکن به صورت کلی بهترین روش پیوند مو طبیعی، دو جلسه FUT به فاصله 1 سال می باشد، چرا که در برداشت و کاشت FUT در یک جلسه مقدار زیادی مو برداشته می شود، زمان انجام عمل کوتاه تر خواهد بود و نیز بانک موی مراجعه کننده بسیار کمتر تخریب می شود و در نتیجه کاشت، طبیعی تر به نظر می رسد و در مجموع دارای تراکم بالاتری خواهد بود.

* اگر که فرد مراجعه کننده برای پیوند مو، ترس از جراحی داشته باشد و یا تمایلی به بخیه زدن و یا بخیه کشیدن نداشته باشد و یا از اسکار پشت سر(خط بخیه) نگران باشد و یا اصلاً به هر دلیلی تمایلی به روش FUT نداشته باشد، روش FIT برای وی مناسب تر خواهد بود.

* اگر که مراجعه کننده تمایلی به تراشیدن موها نداشته باشد، روش FUT انجام می شود، زیرا در روش ترکیبی کل موها تراشیده می شوند.

* اگر که مقدار کمی مو لازم داریم، به طور مثال برای کاشت ابرو، کاشت سبیل، کاشت ناحیه اسکار و ریش، روش FIT مناسب تر خواهد بود.

* اگر موی پشت سر کافی نباشد و مجبور به برداشت مو از بدن شویم، روش FIT انجام می پذیرد.

* اگر مراجعه کننده ای جلوی سرش خالی شده باشد و خط رویش جلوی سر را نداشته باشد، مناسب ترین روش، FUT خواهد بود، چرا که در این روش ظرافت های بسیار بالا تری نسبت به روش FIT وجود دارد و نیز می توان خط مو و خط رویش مو ایجاد کرد.

* اگر که در یک جلسه به مقدار موی بسیاری نیاز دارید، معمولاً روش FUT بیشتر از روش FIT جوابدهی دارد و تراکم بالاتری را به ارمغان می آورد.

* اگر مدت زمان عمل نیز برایتان مهم است و می خواهید زودتر پیوندتان انجام شده و به اتمام برسد، بهتر است روش FUT را انتخاب نمایید، چرا که در روش FUT مدت 3 الی 5 ساعت ولیکن در روش FIT تا 10 ساعت و گاهاً بیشتر، به طول می انجامد.

در نهایت مجداداً باید بیان کنیم که نظر نهایی را بهتر است پزشک و متخصص با در نظر گرفتن شرایط مراجعه کننده برای کاشت موی طبیعی، بدهد.

بهترین روش کاشت مو کدام است

مناسب ترین پیوند مو برا شما

مراحل کاشت مو

در طول روش کاشت مو، میزان اندکی مو معمولا از پشت سر جدا می شود، و تحت بزرگنمایی میکروسکوپ، گرافت هایی ایجاد می شود که این گروه بندی های طبیعی را بدون تغییر حفظ می کنند. بعد از آن گرافت ها در برش های نازک و ریز ناحیه ریزش مو، در توزیعی که شباهت بسیاری به رشد موی طبیعی فرد است، قرار داده می شوند. این روش به چهار مرحله اصلی تقسیم می شود: برداشت مو از ناحیه اهدا کننده، اولین مرحله روش کاشت مو برداشت نوار اهدا کننده از محل دریافت کننده به شکلی است که کمترین آسیب به موهای اهدا کننده وارد شود و کمترین جای زخم در ناحیه اهدا کننده بعد از بخیه زدن بافت ایجاد شود. برای تبدیل بافت اهدا کننده در زیر میکروسکوپ به بخش های ریزی که تنها یک تا دو تار مو پهنا دارند، به مهارت و کارایی بسیاری نیاز دارد، در زمانی که این کار به درستی انجام شود، هیچ آسیب یا برش عرضی اتفاق نمی افتد، قرار دادن گرافت ها آخرین مرحله از کاشت مو می باشد که به مهارت فنی، تبحر، تجربه و نیز تمرکز نیاز دارد که گرافت ها با کمترین آسیب در جایگاه خود قرار داده شوند.

عوارض کاشت مو (عوارض جانبی و احتمالی کاشت مو)

عوارض کاشت مو در صورتی که به دست یک پزشک و متخصص مجرب صورت بگیرد، هیچ گونه عارضه ای متوجه بیماران نخواهد شد. ولیکن برخی مشکلات بعد از درمان ریزش مو اجتناب ناپذیر است که موقت هستند و پس از مدت زمان کوتاهی برطرف خواهند شد، این مشکلات شامل تورم خفیف که با تنظیم حالت نیمه نشسته در حین خواب برای چند شب ابتدایی و استفاده منظم از کمپرس سرد از بین می رود، مورمور شدن خفیف در ناحیه سر نیز یکی دیگر از مشکلات بعد از کاشت مو می باشد که گاهاً تا چند روز به طول می انجامد. در موارد نادری ممکن است بیمار دچار خونریزی کمی شود که این امر با پانسمان مخصوص و نیز رعایت حالت نیمه نشسته بر طرف می شود. چنانچه در قسمت هایی که کاشت مو روی آنها انجام شده است، درد احساس شود، باید با قرص های مسکن که توسط پزشک و متخصص تجویز می شود، آن را التیام بخشید. اگر که در قسمت هایی که کاشت مو خارش صورت بگیرد، خاراندن و دست زدن ممنوع است چرا که ممکن است دچار آسیب به موها شود. در مواقعی که خارش زیاد شود، می توان با شستشوی منظم و مرطوب کردن محل کاشت موی طبیعی، با سرم شستشوی خنک، لوسیون بتامتازون و مصرف آنتی هیستامین، از مقدار خارش کاست.

برای جلوگیری از عفونت بعد از کاشت مو چه روش هایی وجود دارد؟

از دیگر عوارض و معایب کاشت مو می توان به عفونت بعد از کاشت مو اشاره کرد. قدرت تاثیرگذاری عفونت بعد از کاشت مو به قدری زیاد است که ممکن است روی نتایج کاشت مو تاثیر منفی گذاشته به گونه ای که ممکن است بیمار اصلا از نتیجه کاشت مو خود راضی نباشد.

هر یک از موارد زیر عوارضی کاست که عفونت بعد از کاشت مو به همراه خواهد داشت:

* عفونت در مناطق اهدا کننده فولیکول منجر به زخم شدن بیش از حد پوست سر و گاهی رشد موهای ضعیف خواهد شد.

* ریزش موهای قسمتی از سر که موهای سالم داشته که ریزش آنها موجب طاسی بیشتر سر می شود.

اکثر کلینیک های زیبایی از محیطی سالم و تمیز برخوردار هستند اما با این حال باز هم احتمال ایجاد عفونت بعد از کاشت مو به وجود می آید. اما بدانید جای هیچ نگرانی نیست و ممکن است از چند هزار بیمار تنها یک نفر دچار این مشکل شود.

متخصص های زیبایی بعد از کاشت مو برای جلوگیری از ایجاد عفونت، برای بیماران آنتی بیوتیک تجویز کرده و مواردی را به بیمار می گویند تا بعد از انجام کاشت مو باید آنها را انجام دهند.

مهمترین علت ایجاد عفونت در حین کاشت مو

یکی از اصلی ترین علل به وجود آمدن عفونت بعد از کاشت مو می تواند به خاطر شرایط غیر بهداشتی محیط و همینطور کاشت مو باشد. در بیانی واضح تر باید بگوییم اگر بخش اهدا کننده فولیکول و همینطور سر به خوبی ضد عفونی نشود، سر بیمار دچار عفونت خواهد شد.

علائم عفونت بعد از کاشت مو چیست

کسانی که بعد از کاشت مو دچار عفونت می شوند ممکن است با هر یک از علائم زیر رو به رو شوند:

* قرمزی و تورم بیش از حد

* در قسمتی که کاشت مو انجام شده ممکن است خونریزی وجو داشته باشد

* بعد از کاشت مو شرایط سر و موهای کاشته شده به جای اینکه بهتر شود، بدتر می شود

بعد از مشاهده هر یک از علائم نام برده شده در سر خود سریعا باید به پزشک متخصص خود مراجعه کنید. زیرا عفونت بعد از کاشت مو یکی از موارد جدی بوده که باید پیگیری کنید.

کارهایی که بعد از کاشت مو باید انجام دهید تا دچار عفونت نشوید

* از فعالیت های شدید خودداری کنید

* سر خود را به طور مرتب بشویید

* کف سرتان را تمیز نگه دارید

* از داروهایی که متخصص برایتان تجویز کرده است، به طور مرتب استفاده کیند

* جلوگیری از وارد شدن هر گونه آسیب فیزیکی یا خراش به کف سر خود

* مراقبت از سر بعد از کاشت مو

* خودداری از مصرف سیگار، تنباکو و الکب در طول دوره ریکاوری

عوارض و اثرات منفی که عفونت بر روی کاشت مو می گذارد

ایجاد عفونت بعد از کاشت مو نه تنها بر روی نتیجه کاشت مو تاثیر منفی می گذارد، بلکه سلامت فیزیکی بدنتان را هم به خطر خواهد انداخت. علاوه بر آن عفونت به ظاهر موهای کاشت شده آسیب رسانده و همین امر موجب می شود تا شما به کاشت موی مجدد روی آورید. همانطور که در مطالب بالا نیز گفتیم عفونت بعد از کاشت مو، در بخش های اهدا کننده فولیکول مو باعث ایجاد اسکارهای زیاد و ناخوشایندی شده و در رشد دوباره موها تاثیر منفی می گذارد. همین امر موجب می شود تا حتی موهای سالم خود را هم از دست بدهید.

پس این نکته را فراموش نکنید که اگر موردی عفونت را بعد از کاشت مو در سر خود مشاهده کردید آن را جدی گرفته و حتما به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

عوارض کاشت مو در بانوان

بانوان به دلیل اینکه ریزش موی کمتری در مقایسه با آقایان دارند، نامزدی مناسبی برای کاشت مو نیستند. دلیل آن هم این است که برای پیوند مو بانک مناسبی در پشت و همینطور دو طرف سر خود و دیگر قسمت بدن خود ندارند.

عوارض کاشت مو در بانوان شامل هر یک از موارد زیر می باشد:

* احتمال بروز عفونت که موجب اذیت شدن آنها در دوره نقاهت  و بعد از عمل باشد

* سردرد، تورم، خارش، درد در ناحیه ای که مو کاشته شده برای بانوان به همراه خواهد داشت

* خونریزی یکی از مواردی است که برای تمام عمل های جراحی و همینطور خدمات زیبایی به وجود خواهد آمد و این امر ممکن است برای بانوان بسیار وحشتناک باشد و استرس های بی موردی را به خود راه خواهند داد.

* تحریک شدن پوست سر

* ضربان نامنظم قلب

* تورم در دست، پا، سینه

* اختلال در عملکرد جنسی نیز یکی از عوارض کاشت مو در زنان می باشد

* ایجاد کیست در ناحیه کاشت فولیکول ها

در انتها باید بگوییم که عوارض کاشت مو در آقایان بسیار کمتر از بانوان ها خواهد بود و ممکن است تنها برخی از موارد بالا مانند عفونت، خونریزی، سردرد و تورم و ... در آقایان به وجود آید.

قرمز شدن پوست سر بعد از کاشت مو

عوارض و معایبی که بعد از کاشت مو وجود دارد

هزینه و قیمت کاشت مو

هزینه جراحی کاشت مو معمولاً بر حسب تعداد گرفت ها برآورد می شود. گرفت(پیوند) دسته و یا گروهی طبیعی از تارهای مو (معمولاً یک تا چهار تار مو) می باشد که از آن با اصطلاح واحد فولیکولی نیز یاد می شود. این واحدهای فولیکولی در جراحی کاشت مو به روش استخراج واحد فولیکولی به صورت تک به تک با استفاده از وسایل مخصوص مستقیماً از پوست سر جدا می شود. اما در جراحی کاشت باریکه مو، باریکه ای از بافت حاوی مو جدا می شود و سپس واحدهای فولیکولی یک به یک از بافت یا باریکه اهدا کننده گرفته می شود. هزینه کاشت مو و قیمت کاشت مو، در این روش به طبع گران تر خواهد بود، چرا که استخراج گرفت ها به دلیل ماهیت دقیق و دشوار عمل زمان برتر است.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت کاشت مو

عوامل تاثیرگذار بر قیمت کاشت مو عبارتند از میزان و حجم موهای برداشته شده، که هر چه این میزان بیشتر باشند، هزینه پیوند مو نیز افزایش می‎یابد. گاهی نیز، کاشت مو با جلسات مقدماتی همراه است. این جلسات به منظور تحلیل پوست سر تشکیل و تعداد گرافت‎ها‎ تعیین می شود. اما بصورت رایگان بوده و هزینه ای برای آنها در نظر گرفته نمی شود و تنها زمانی که عمل پیوند صورت می‎گیرد، هزینه آن نیز دریافت می‎شود. از سوی دیگر نمی توان از نقش تجهیزات پزشکی برای پیوند مو غافل شد. در حالی که برخی از کلینیک‎ها‎ از تجهیزات مدرن استفاده می‎کنند، هزینه بالاتری نیز اخذ می‎نمایند. در این کلینیک‎ها‎ به دلیل استفاده از تکنولوژی های روز دنیا و پرداخت‎ها‎یی که جهت خرید این تجهیزات صورت می گیرد، هزینه کاشت مو افزایش می‎یابد.

بزرگی و کوچکی محلی که برای کاشت مو در نظر گرفته می‎شود، تاثیر زیادی بر هزینه فرایند کاشت مو دارد. همچنین نوع گرافت‎ها‎یی که برای کاشت مو انتخاب می‎شوند، باید ظاهر طبیعی و واقعی داشته باشند. به همین دلیل، طبیعی بودن گرافت‎ها‎می‎تواند در تعیین هزینه کاشت مو تاثیر گذار باشد. یک توصیه مهم، خودداری از کاهش کاشت گرافت است. چرا که برخی از مراجعین قصد دارند تا هزینه کمتری برای کاشت مو پرداخت کنند و درخواست کاشت گرافت‎ها‎ی کمتری می‎کنند. این امر موجب می‎شود تا موهای کمتری کاشته شود و نتیجه کار مطلوب نباشد. زمانی که هزینه تعیین شده برای کل مراحل پیوند مو و کاشت مو محاسبه شود که می تواند شامل دستمزد جراح، هزینه تجهیزات، داروی بیهوشی، هزینه های مرتبط با مراقبت های در حین کاشت و پس از کاشت باشد. در کاشت با روشFUE، پزشک بر اساس تعداد گرافت هزینه را محاسبه می‎کند که هزینه آن   به مراتب بیشتر می‎شود. علاوه بر این، کاشت و پیوند مو بسته به میزان موهایی است که کاشته می‎شود. از آنجا که این فرایند، برای زیبایی انجام می‎شود و در سلامت جسمی تاثیر زیادی ندارند، لذا بیمه، هزینه ‎ها‎ی آن را تقبل نمی کند و شخص باید خود برای پرداخت آنها اقدام نماید.


تخصص و تجربه پزشک در کاشت مو

در هر کار، عامل و کارگزار نقش مهمی را ایفا می‎کنند. در فرآیند کاشت مو به هر میزان که پزشک به عنوان کارگزار، تخصص و تجربه بیشتری داشته باشد، پیوند و کاشت مو نیز بهتر انجام می‎شود. گاهی شهرت پزشکان موجب افزایش قیمت کاشت مو می‎شود. در واقع در کنار شهرت، توانایی، تجربه و تخصص پزشک نقش مهمتری را در تعیین قیمت کاشت مو ایفا می‎کند. 

مراقبت های لازم قبل از کاشت مو

• اگر سیگاری هستید، دوهفته قبل از انجام عمل کاشت مو باید آن را کنار بگذارید.
• اگر قرص و یا کپسول ویتامین E مصرف می کنید، پزشک خود را مطلع کنید و سه هفته قبل از عمل مصرف آن را قطع نمایید.
• در صورت داشتن هرگونه بیماری به ویژه بیماریهایی مانند دیابت، بیماری های قلبی و صرع آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
• در صورتی که هر نوع دارویی مانند آسپرین یا داروهای حاوی آسپرین مصرف می کنید، قبل از عمل حتما با پزشک خود در میان بگذارید.
• یک روز قبل از عمل استحمام کنید و برای شستن موهایتان از نرم کننده استفاده نمایید.
• به هیچ وجه یک روز قبل از عمل از داروهایی مانند ناپروکسن و ایبوپروفن استفاده نکنید.
• چنانچه طبق نظر دکتر معالج خود قرار است با روش FUT کاشت مو انجام دهید، حداقل سه هفته اصلاح نکنید. در دیگر روش ها مطابق با دستور پزشک خود عمل کنید.
• قبل از عمل خود، یک وعده غذا کوچک ولی مفید میل نمایید.
• شب قبل از عمل کاشت مو خواب و استراحت کافی داشته باشید.
• قبل از انجام عمل کاشت مو، بهتر است فرد متقاضی در یک جلسه مشاوره با پزشک معالج خود شرکت کند. در این جلسه مشاوره مواردی مانند تاریخچه ریزش موی ارثی در اقوام فرد، سابقه استفاده از دارو جهت بهبود وضعیت و بررسی اختلالات هورمونی (به ویژه در خانم ها) مورد ارزیابی قرار می گیرد. در این جلسه سوابق بیماری ها و همچنین حساسیت های احتمالی خاص و یا هر عامل موثر دیگری بررسی می شود تا متناسب با فرد، بهترین روش و تراکم برای اجرای عمل کاشت به متقاضی ارائه شود.
• چنانچه فردی شرایط لازم را برای کاشت مو داشته باشد، آزمایش خونی از وی گرفته می شود تا فاکتورهای انعقادی و یا بیماری های ویروسی خطرناک و واگیردار بررسی شود. این آزمایش قبل از عمل بسیار لازم است و مدت زمان آن اگر از یک ماه بیشتر شود، آزمایش ها مجدداً تکرار خواهد شد.

شستشوی مو قبل از کاشت مو

مراقبت های لازم که بعد از کاشت مو باید انجام دهید

مراقبت های بعد از کاشت مو

مواظبت بعد از کاشت مو از خود مرحله ی کاشت مو نیز بسیار مهم تر است.
بعد از کاشت مو از انجام دادن موارد زیر اجتناب کنید :
• تا چند روز پس از کاشت مو از مصرف داروهایی که سبب اختلال در روند انعقاد خون می شوند، اجتناب نمایید. این داروها شامل: آسپرین، بروفن، ایندومتاسین، دیکلوفناک، مفنامیک اسید، سلکوکسیب، پیروكسیكام، ویتامینE و مولتی ویتامینها میباشند.
• استفاده از آنتی بیوتیک برای برخی از بیماران پس از عمل کاشت مو به دلیل کاهش احتمال عفونتها توسط پزشک متخصص تجویز می شود.
• از 48 تا 72 ساعت پس از کاشت مو به دلیل اینکه سر پانسمان است از شستن موها و دوش گرفتن جدا باید خودداری نمایید.
• به مدت 5 روز پس از کاشت مو بیمار می بایست از انجام فعالیت های ورزشی و همچنین انجام کارهای سنگین اجتناب نماید.
• بیمار باید به مدت 10 روز پس از کاشت مو از شنا کردن خودداری نماید.
• کشیدن نخ بخیه 10 روز بعد از کاشت مو انجام می شود.
• استفاده از ویتامین C جهت تسریع ترمیم مو پس از کاشت مو تنها داروی مکمل و تقویت کننده ای است که می توانید مصرف نمایید.
• به مدت 2 تا 4 هفته بعد از کاشت مو، موهای کاشته شده شروع به ریزش می کنند و بعد از دو تا سه هفته مجددا شروع به رشد خواهند کرد که این رشد مجدد معمولا با ایجاد خارش و جوش های گذرا همراه است.
• بهترین نتیجه معمولا پس از 6 تا 8 ماه و گاهی یکسال بعد مشهود خواهد بود.
• بعضی از بیماران جهت ایجاد تراکم بیشتر نیازمند دو جلسه کاشت مو خواهند بود كه بهترین فاصله زمانی بین پیوندها 6 ماه تا یک سال است.

مراقبت بعد از کاشت مو _ کلینیک

مراقبت هایی که بعد از کاشت مو باید انجام دهید

شرایط سنی کاشت مو

برای انجام عمل کاشت مو هیچ شرط سنی وجود ندارد و تمامی افراد میتوانند با تایید پزشک و نیز شرایط بالینی نرمال این عمل را در هر نقطه از بدن خود انجام دهند. حتی کودکانی که بر اثر تصادف و یا سوختگی بخشی از موهای خود را از دست داده اند نیز می توانند کاشت مو را انجام دهند. با این وجود چنانچه در حادثه ای مانند سوختگی پوست سر آسیب عمیقی دیده باشد و از بین رفته باشد، حتی با کاشت هم نمی توان موهای از دست رفته و از بین رفته را برگرداند.

شرایط سنی کاشت مو

شرایط سنی مناسب برای کاشت مو چقدر است

کاشت مو برای بانوان

به صورت کلی خانم ها کمتر دچار ریزش مو و یا طاسی کلی سر می شوند. هرچقدر کم و نادر به هر حال در بعضی موارد همانند ریزش موی مردانه، خانم ها هم ریزش مو و یا طاسی پیدا می کنند. علت این ریزش می تواند هم هورمونی باشد و هم ژنتیکی که در نتیجه آن، موها از قسمت جلوی سر شروع به ریزش و کم پشت شدن می کند. در بین دلایل متفاوت، ریزش موی خانم ها فقط به دلیل سالخوردگی، تغییرات هورمونی ناشی از بارداری و ریزش موی ارثی طبیعی است.
با توجه به دلیل ریزش موی زنان درمان های متفاوت دارویی، کاشت مو و یا ادغامی از این دو در نظر گرفته خواهد شد. با این وجود در بعضی موارد این ریزش ها موقتی هستند و دلیل آنها می تواند هورمونی باشد، به همین علت تا زمانی که دلیل اصلی و نحوه تداوم ریزش مو خانم (از نظر دائمی یا موقتی بودن ریزش مو) با اطمینان مشخص نشود و تشخیص داده نشود، بهتر است هیچ اقدامی در جهت درمان انجام شود.
خانم هایی که به دلایل ارثی و هورمونی غیر قابل درمان دچار ریزش موی مردانه و یا طاسی شده اند، با مراجعه به پزشک متخصص می توانند برای کاشت مو اقدام کنند.

کاشت مو برای بانوان

برای کدام یک از بانوان کاشت مو بهتر است انجام شود

چه خانم هایی می توانند عمل کاشت مو انجام دهند؟

• چنانچه تاثیرات منفی ناشی از هورمون DHT علت ریزش موی زنان نباشد، کاشت مو یک گزینه درمانی مناسب است.
• زنانی که در اثر کشیدن بیش از اندازه موها مانند بستن دم اسبی موها به مدت طولانی و محکم دچار طاسی شده اند.
• خانم هایی که در اثر انجام جراحی پلاستیک موهای ناحیه اطراف برش را از دست داده اند.
• خانم هایی که الگوی ریزش موی مردانه دارند، به عبارتی دچار عقب رفتگی خط مو یا ریزش مو در بالای سر هستند.
• خانم هایی که در اثر حادثه سوختگی و تصادف شده اند.
• خانم هایی که دچار ریزش موی سکه ای هستند.

تصورات غلط در مورد کاشت مو

کاشت موی طبیعی دارای محدودیت هایی است که یکی از مهمترین آنها محدود بودن تعداد جلسات قابل انجام کاشت مو می باشد. دلیل این محدودیت آن است که تعداد موهای قابل برداشت از محل دهنده مو، بیشتر از حد معین نمی تواند باشد که حدوداً بین 8 الی 10 هزار تار مو است.
شخص متقاضی معمولاً در فکر خود تصورات و پیش داوری هایی از کاشت موی طبیعی و نتایج آن دارد که با واقعیت امر فاصله بسیار زیادی دارد و لازم است که ذهنیت او با معاینه صحیح و مشورت روشن شده و متوجه واقعیت های امر گردد.

با کاشت موی طبیعی می توان موهای کم پشت را پرپشت کرد
• در کاشت مو یک گرافت از طریق ایجاد یک شکاف بسیار نازک و ظریف وارد پوست می شود. این سوراخ با وجود اینکه بسیار کوچک و ظریف است ولی به هر حال فضایی را اشغال می کند. چنانچه منطقه مورد نظر کاملاً طاس باشد مشکلی نخواهیم داشت ولی اگر که بخواهیم پیوند را در لابه لای موها انجام دهیم، لازم است که فضای کافی در بین موها وجود داشته باشد تا بتوان آن شکاف را به وجود آورد.
• با کاشت موی طبیعی می توان تراکمی شبیه تراکم موهای سر (خدادادی) به وجود آورد
• در کاشت موی طبیعی برای سر، شکاف های بسیار ظریفی برای قرار دادن گرافت ها در پوست منطقه طاس ایجاد می گردد. اگر این شکاف ها خیلی به همدیگر نزدیک باشند پوست بین آنها پاره شده و دو شکاف کوچک تبدیل به یک شکاف بزرگ می شود که برای هیچکس مطلوب نیست. از این رو مجبوریم یک فاصله بسیار کمی را رعایت کنیم. این فاصله حدودا 2-3 برابر فاصله بین موها با تراکم عادی است و از این رو همیشه تراکم موهای کاشته شده کمتر از تراکم موهای عادی است.
• یک شخص که طاس کامل است می تواند تا هرچند جلسه که بخواهد کاشت انجام دهد
• کاشت موی طبیعی دارای یکسری محدودیت هایی است که یکی از مهمترین آنها، محدود بودن تعداد جلسات کاشت مو برای هر شخص می باشد. علت این محدودیت این است که از منطقه دهنده مو، بیشتر از 8 الی 10 هزار تار مو نمی توان برداشت.
• کاشت موی طبیعی سرطان زا می باشد
• این موضوع به هیچ عنوان وجود ندارد و اصولاً ماهیت انجام کار در کاشت موی طبیعی به صورتی است که هیچ ارتباطی با عوامل سرطان زای پوست ندارد. مهمترین و موثرترین عوامل دخیل در سرطان پوست عبارتند از: ژنتیک، اشعه آفتاب، بعضی از مواد معدنی همانند سیلیکون و آرسنیک، هیدروکربن های کارسینوژن و برخی از بیماری های ارثی.
• بعد از کاشت موی طبیعی سردردهای شدیدی به وجود می آید
• با متدها و روش های قدیمی که از وسایل غیر ظریف استفاده می شد، گاهی سردردهایی بعد از کاشت به وجود می آمد اما امروزه با تکنیک های بسیار مدرن و وسایل بسیار ظریف این مسئله از بین رفته است.
• کاشت موی طبیعی از ریزش موهای موجود در شخص جلوگیری می کند
• واضح است که کاشت مو برای وضعیت فعلی طاسی فرد انجام شده است و درمان دیگری ندارد. ریزش و یا عدم ریزش موهای شخص در آینده و بعد از کاشت مو مربوط به وضعیت ژنتیک وی بوده و ارتباطی با کاشت موی فعلی او ندارد.
• تا هر مقداری که شخص بخواهد می تواند خط رویش مو در جلوی سر را پایین آورد
• خط رویش مو در جلوی سر در حقیقت یک نوار باریک و ظریف از پوست سر بوده است که حد فاصل پیشانی و پوست پر موی سر می باشد. طراحی این خط محاسباتی دارد که رعایت کردن آنها برای نتیجه خوب و طبیعی بسیار مهم است.
• از موهای دیگران می توان برای کاشت مو استفاده کرد
• به علت عدم تطابق خصوصیات بافتی و سیستم ایمنی ما بین انسان های مختلف در صورت استفاده از موهای شخص دیگر پوست سر آنها را نمی پذیرد و موها را پس می زند.

یکی شایعاتی که در خصوص عوارض کاشت مو به وجود آمده است، مرگ در اثر کاشت مو می باشد. اما باید بگوییم کاشت مو چنین عوارضی به همراه نداشته و شایعاتی که تا به حال در خصوص مرگ در اثر کاشت مو به دلیل بیماری های مختلف دیگر در خود فرد بیمار بوده است.

ممکن است که فرد بیمار که قصد انجام کاشت مو را دارد از قبل دارای بیماری قلبی بوده و یا حتی بسیاری از افراد وجود دارند که ترس زیاد حاصل از کاشت مو موجب بروز سکته در آنها خواهد شد. به غیر از این دسته از افرادف کسانیکه از داروهای خاص استفاده می کنند باید قبل از انجام کاشت مو حتما لیست داروهایی که مصرف می کنند را در اختیار پزشک متخصص خود قرار دهند تا پزشک بر طبق شرایط بیمار مناسب ترین کار برای کاشت مو را انجام دهد.

پس باید این اطمینان خاطر را به شما بدهیم در اثر کاشت مو دچار مرگ نخواهید شد و به همین علت است که همیشه تاکید می کنیم که قبل از انجام کاشت مو حتما به متخصص مراجعه کرده و تحقیقات لازم را انجام دهید.

اشتباهات رایج برای کاشت مو

دیدگاه های اشتباهی که از کاشت مو دارید چیست

تطبیق دادن انتظارات با واقعیت

قبل از انجام کاشت موی طبیعی، بهتر است چند نفر که این عمل را انجام داده اند را از نزدیک مشاهده نمایید و با آگاهی لازم و دید باز درباره این موضوع تصمیم بگیرید. هدف از کاشت مو پر کردن و پوشاندن محل طاسی و خالی سر می باشد، نه پرپشتی بسیار زیاد که تنها کلاه گیس می تواند آن را انجام دهد. در عمل پیوند موی طبیعی باید تا مقدار زیادی واقع بین بود. افرادی که در مراکز نامعتبر دروغ های بسیاری شنیده اند و نیز برایشان بزرگنمایی شده است، متاسفانه انتظارات غیر واقعی پیدا می کنند. گرچه که یافتن کلینیک های معتبر و بسیار خوب و با تجربه و همچنین نوع روش کاشت مو تاثیر بسیاری بر نتیجه نهایی و پرپشت شدن موها دارد. پس پیشنهاد میکنیم که ابتدا قبل از انجام این عمل، حتما چند نفر که کاشت مو انجام داده اند را ببینید و سپس کلینیک و پزشک معتبر و با تجربه و مطمئن انتخاب کنید.

 پر پشت شدن موی سر و شادی و رضایت چهره با کاشت مو

بهترین روش کاشت مو کدام است

مشاوره و مکالمه حضوری با پزشک و متخصص

در جلسه مشاوره کاشت و پیوند موی طبیعی مو، می توانید نمونه کارهای کاشت مو را مشاهده کنید و به توضیحات و شرایط مشاور خود در مورد روش کاشت مو و نیز نتیجه عمل کاشت مو دقت نمایید. نگرانی و دلهره شما برای عمل پیوند مو و کاری که قرار است بر روی شما صورت بگیرد و چهره شما را بسیار تغییر دهد، برای مشاور و پزشک کاملاً قابل درک است، بنابراین تمام تلاش خود را بکنید تا موارد نگران کننده را به راحتی و با صراحت با مشاور و پزشک خود بیان کنید و راهکارهای وی را بشنوید و به او اطمینان کنید.

مشاوره قبل از کاشت مو

قبل از انجام کاشت مو حتما به پزشک معالج مراجعه کنید

جدیدترین روش کاشت مو در جهان چیست؟

ریزش مو و طاسی یکی از بزرگترین معضلات امروزه افراد به خصوص آقایان می باشد که ضعف در سیستم ایمنی بدن و هورمون های مردانه عامل اصلی ریزش مو است. در گذشته راه های بسیاری برای درمان ریزش مو و کچلی وجود داشت که شاید به صورت موقتی موجب درمان یا کمتر شدن ریزش مو می شده است اما برای طاسی درمان دارویی نتیجه بخش نبوده و تنها راه جدیدترین روش کاشت مو است.
اما امروز کلینیک با کادری مجرب و حرفه ای با به کار گیری تجربه و تخصص راه حل قطعی و دقیق کاشت مو را برای از بین بردن طاسی و کم پشتی مو پیشنهاد می کند.

کاشت مو به روش های مختلف SUT, FIT و FUT با قیمت های مختلفی انجام می شود ولی بهترین روش و جدیدترین روش کاشت مو که امروزه در جهان بسیار مورد توجه قرار گرفته کاشت مو به روش سلول های بنیادی یا PRP است.

جدیدترین روش کاشت مو در جهان چیست؟

هدف از سلول درمانی آن است که سلول های زایگر یا زایا از فولیکول های موی سر جدا شده و کشت داده شوند ونهایتا تعداد زیادی سلول زایا مجددا به پوست سر تزریق گردد. در نتیجه یا فولیکول های جدید ساخته می شود و یا موهای پرزمانند قبلی به موهای زبر تبدیل می شوند، محققین پس از بررسی ، دریافتند که تعداد سلول های بنیادی مناطق پر مو و طاس به یک اندازه می باشد. تنها اختلاف این دو ناحیه در تعداد سلول هایی به نام Progenitor Cells می باشد که این سلول ها در نواحی طاس بسیار کمتر از نواحی پر مو وجود داشتند.

سلول های زایا یا زایگر پیاز مو برای ما موی جدید میسازد تا جای موهای فرسوده را که هر روز تا 100 عدد آن بطور نامحسوس میریزد پر کند. معلوم شده است پیاز مو بعد از مغز استخوان که بالاترین میزان سلول جدید را می سازد دومین بافت فعال از نظر تقسیم سلولی و ایجاد سلول های جدید است.

سلول های کشت داده شده در چه عمقی از پوست سر تزریق می شوند؟

اگرانتقال مخلوطی از سلول های زایای درم و اپیدرم مد نظر باشد باید سلول ها به صورت سطحی تزریق شوند این روش از لحاظ نحوه توزیع تک تک موها شبیه کاشت موی طبیعی است. اما اگر قرار باشد سلول های زایا وارد ساختار فولیکولهای پرز مانند شوند و انها را به موهای زبر تبدیل کنند باید سلول ها را در درم فوقانی در نزدیکی فولیکول های پرز تزریق کرد. مزیت این روش آن است که تراکم ،جهت و توزیع موها کاملا شبیه موهای طبیعی خواهد شد.

تضمینی و غیر قابل بازگشت بودن درمان از مهم ترین مزایای استفاده از این روش است که با مراجعه به آدرس کلینیک کاشت موی جهت مشاوره با متخصصین  و اطلاع از قیمت کاشت مو بهترین انتخاب را داشته باشید.

خدمات کلینیک کاشت مو

در کلینیک فوق تخصصی خدمات کاشت مو (Hair transplantation)، کاشت ابرو (Eyebrow transplantation)، کاشت ریش و کاشت مژه با آخرین متد روز دنیا توسط پزشکان و متخصصان مجرب ارائه می گردد.


در این قسمت می توانید سوالات متداول کاشت مو را مشاهده نمایید

بله، اگر در کلینیک های معتبر زیبایی کاشت مو انجام شود، کاشت مو به صورت دائمی بوده و در آینده هم ریزش نخواهد داشت. موهایی که برای کاشت مو استفاده می شوند از پشت سر برداشته شده و دلیل استفاده از موهای پشت سر نیز عدم وجود گیرنده های هورمونی مستعد بوده که آنها قابل ریزش نیستند و به هرجایی منتقل شوند این مقاومت را با خود منتقل می کنند. در واقع باید بگوییم هر زمان موهای پشت سر شما ریخته شد موهای کاشته شده هم می ریزد.
خیر، عمل کاشت مو با روش بی حسی موضعی انجام شده و تنها درد بیمار، درد تزریق ماده بی حسی در ابتدای عمل خواهد بود. در حقیقیت ممکن است در بیشتر زمان حین کاشت مو شما در خواب باشید.
خیر. در عمل کاشت مو منطقه کاشت می بایست کوتاه شود و منطقه برداشت مو در حد نیاز کوتاه می شود و معمولا تمام موها کوتاه نمی شود. در روش کاشت مو به روش FUT نیازی به کوتاه کردن موها نبوده اما در روش FIT مخصوصا اگر موها زیاد باشد، تمام یا قسمتی از موها باید کوتاه شود.
خیر، این بیماری به نام آلوپسی آره آتا alopecia areata می باشد و كاشت مو در آن ممنوع است، درمان آن، درمان طبی دارویی و رفع علت زمینه ای آن می باشد (رفع استرس، عفونت و ...)
ترک های پوستی به هیچ وجه کاملا برطرف نمی شود اما با لیزر فرکشنال و یا میکرونیدلینگ کمتر می شود.
برای سف کردن پوست هم هایفو و هم آر اف موثر است اما برای منافذ پوست با توجه به عمق منافذ از روش های دیگر باید بهره جست.
سلام
هزینه کاشت مو به عواملی چون نوع روشی که کاشت مو می خواهد انجام شود و همینطور نوع گرافت هایی که برای کاشت مو نیاز هست، بستگی دارد و محاسبه خواهد شد و تار مو معیار دقیقی برای تعیین هزینه نمی باشد. اما اگر بخواهیم به صورت تقریبی بگوییم هزینه کاشت مو بین 2/5 تا 6 میلیون خواهد بود.
پیشنهاد بیوتی کلینیک به شما تقویت کردن مو و یا ویتامینع کردن مو می باشد که می توانید از طریق داروهای ویتامینه به صورت خوراکی و یا انجام دادن پی آر پی (PRP) یا مزوپراتی استفاده شود.
با سلام
باید بدانید که برای کاشت مو به هیچ وجه از جلوی سر مو برداشته نخواهد شد؛ چون موهای جلوی سر هیچ مقاومتی ندارند. اگر پشت سر یا بانک مو ضعیف باشد از گزینه های بعدی مثل برداشتن مو از قسمت ریش یا بدن استفاده خواهد شد.

نظرات کاربران

به این صفحه امتیاز دهید
با تشکر امتیاز شما به این صفحه می باشد
User
نظر شما

با سلام، خیلی سوال توی ذهنم بود در مورد کاشت مو، روشهای آن و قیمت کاشت مو با توجه به متد انتخابی کاش مو. خوشحالم که سایت شمارو توی گوگل پیدا کردم و متشکرم از وبسایتتون که مقالاتش جامع و مفید بود.

Manager
پاسخ مدیر

ممنون از توجه شما

User
نظر شما

بسیار صفحه پر محتوایی داشتید که تمام سوالاتی که در خصوص کاشت مو رو داشتم پاسخ داد. ممنون که بهترین و جدیدترین روش های کاشت مو رو هم معرفی کردید

User
نظر شما

سلام. خواستم ازتون تشکر کنم. وب سایت شما باعث شد تا نگرانی هایی که بعد از انجام کاشت مو داشتم حل بشه. مدتی بود که بعد از انجام کاشت مو خارش داشتم. با اینکه این مورد رو با دکترم مطرح کردم اما بازم استرس داشتم. باز هم مطالب کاملی که داشتید موجب شد تا از استرسم خیلی کم بشه. ممنون از مطالب خوبتون

Manager
پاسخ مدیر

سلام خوشحالیم که تونستیم از نگرانی های شما کم کنیم ممنون از توجه شما

User
نظر شما

سلام. بیشترین قسمتی که در این صفحه نظر منو به خودش جلب کرد، قسمت ویدئو کاشت مو بود که بسیار عالی نحوه انجام کاشت مو رو به نمایش گذاشته بود. ممنون از شما و مطالب خوبتون

Manager
پاسخ مدیر

سلام. ممنون از توجهتون. برای دیدن ویدئوهای بیشتر می تونید به کانال آپارات (www.aparat.com/rozclinic) و همینطور تماشای ما به نشانی (tamasha.com/butclinic) مراجعه کنید.